Каталог
ru
ua

І мало місця в шафі, і потрібно крісло? Дві проблеми, одне рішення

Якщо у вас мало місця в шафі або у вас немає мотивації, необхідної для того, щоб донести одяг до шафи і повісити її (з усіма трапляється), тоді саме для нас таких дизайнер Жіхао Го створив прозорий вініловий корпус з вільним простором.

Дизайн такого химерного крісла явно підштовхує нас до думки про те, що «надувні» меблі намагаються повернутися до нас. І в такому вигляді їй це вдасться. Маленький простір в квартирах, поява так званих «смарт квартир» сприяє появі такого крісла в подібних житлових приміщеннях.

 

У проекті Го використовується прозорий вініл, нитки і кнопки для застібки. Це «диво дизайну» також служить в якості креативного сховища або може використовуватися як скульптура, яка зробить величезну заяву для оточуючих незалежно від змісту, яке воно зберігає, будь то одяг, м'які іграшки або різнокольорові штори.

 

Є ще один момент, на який дизайнер хоче звернути нашу увагу завдяки цьому експонату. Го пояснює, що його сподівання полягає в тому, щоб привернути увагу до питань, пов'язаних з споживацькою культурою, яка на сьогоднішній день виходить на все нові горизонти. Люди стали частіше купувати не зовсім потрібні речі.

Замість цього Го пояснює, що його сподівання полягає в тому, щоб привернути увагу до питань, пов'язаних з споживацькою культурою. Як на мене, вінілове прозоре крісло - відмінна і практична ідея, яка може багатьом сподобатися.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.