Каталог
ru
ua

Маленькі «фокуси», щоб ваша вітальня знову виглядала новою

 

Шийте - або, ще краще, реанімуйте - чохли для декоративних подушок: вам не потрібно бути досвідченою швачкою, щоб робити нові чохли для декоративних подушок. Найпростіший спосіб зробити це - знайти шматочки тканини, у яких вже є готові шви, наприклад великі тканинні серветки або шарфи. Використовуйте міцний тканинний клей, щоб склеїти три сторони разом, потім вставте одну з ваших старих подушок у відкриту сторону і склейте останній край.

 

Пофарбуйте меблеві ніжки. Зробіть міні-макіяж крісла або старому дивану, покривши його опори яскравим кольором.  

 

Вам не завжди потрібно купувати або робити щось нове, щоб освіжити простір - іноді перестановка меблів більш ніж достатньо. Це може кардинально змінити зовнішній вигляд вашої вітальні. У вас є стіна-галерея над диваном? Замість цього використовуйте існуючі гачки, щоб повісити одне велике полотно або відбиток в рамці. Або замініть цю фотографію в рамці на дзеркало або настінного килима.

 

Якщо ви хочете додати кольорову розмальовку в книжкову шафу, прикрасьте тільки передній край полиць. Пофарбуйте їх в металевий колір або нанесіть на них широкі шматочки стрічки, приклеєними клеєм, щоб їх можна було легко видалити пізніше.

 

Оберніть абажур: збільште інтерес до базового відтінку, загорнувши його в пряжу або мотузку (спробуйте джут в сільському стилі або товстий бавовняний для морського). Почніть зверху, приклеюючи пряжу або мотузку.

 

Пофарбуйте внутрішню задню частину шафи: висуньте полиці, потім покрийте шафу несподіваним кольором фарби.

 

Поверхня столу: перетворіть кавовий або приставних столик в дерев'яну або скляну стільницю, загорнувши його в самоклейний папір.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.