Каталог
ru
ua

Тенденції домашнього інтер'єру 2019 року

Коли настане 1 січня, ми все приймемо ці великі рішення, щоб зробити себе здоровішими, позитивніше, продуктивніше і краще оточуючих. Ми купуємо модне членство в спортзалі. Ми зобов'язуємося до самовдосконалення - і це справедливо - але як щодо наших будинків? Простіше кажучи, наші будинки є відображенням нас самих. Тут ми їмо, спимо, відпочиваємо, купаємося і навіть працюємо. Так чи не повинні ми дати нашого місця ніжну, люблячу турботу, яку він заслуговує в новому році?

Звичайно, один з найстильніших способів прикрасити свій простір - прийняти деякі з найбільш гарячих тенденцій в світі дизайну.

Терраццо

Найбільша тенденція дизайну інтер'єру в 2019 році - це терраццо (Терраццо або Венеціанський терраццо (італ. Terrazzo alla veneziana) - різновид безшовної мозаїчної підлоги. Створюється виключно з натуральних матеріалів, таких як вапно і її похідних (цемент) з додаванням каменів, мармуру, скла та інших матеріалів дрібних, середніх і великих фракцій). Сьогодні можна побачити, як мозаїка з терраццо використовується на шпалери і килими. Це тенденція з минулого, яка повертається із сучасною родзинкою.

 

Класична кухня

У 2019 буде домінувати більш традиційний дизайн кухні. Для дизайну кухні пануватимуть натхнення, закриті шафи, дрібні деталі столярних виробів, дверні панелі з дротяної сітки, автентична старовинна фурнітура та відточені поверхні.

 

Закруглити

Натхненні меблі 1970-х років продовжать свій розвиток. Закруглені стільцідивани - шикарний спосіб привнести спокусливу тенденцію в ваш будинок.

 

Позолочене століття

Змішування металів як і раніше буде мати пріоритет, але воно буде супроводжуватися змішанням текстурованих матеріалів. Різноманітність текстур допомагає надати глибину і контрастність, створюючи багатовимірну кімнату. Багаті оббивні матеріали, такі як оксамит, поєднуються з більш зручними бавовни і кашеміру є відмінним доповненням до поєднання з латуні, заліза і позолочених металів.

 

Зеленіше зеленого

Зелений - це заспокійливий, витончений і змушує задуматися. Він додає кімнатам відчуття вишуканості.

 

Природність

Органічні форми стануть великим хітом в наступаючому році. Зверніть увагу на відродження зігнутих меблів в 2019 році. Тверді геометричні лінії, які ми спостерігали протягом останніх кількох років, поступаються місцем більш м'яким формам як в принтах, так і в формі меблів.

 

В живому кольорі

Ми побачимо, що все більше і більше людей відходять від бежевого мінімалізму, який насправді визначав дизайн останні пару років. Я думаю, що дизайн рухається в набагато більш сміливому напрямку, як максималістичні інтер'єри, повні сміливих квітів і рясних візерунків. Багаті текстури стають мейнстримом.

 

Pattern

Візерунок! Змішання візерунків будь-якого і всіх видів ... в тканинах, плитці, килимках ... нашарування їх, комбінуйте їх ... збігаються або не збігаються, візерунок на візерунку - це щось нове і свіже.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.