Каталог
ru
ua

Як створити невелику функціональну вітальню

Життя в невеликому просторі ніколи не буває легким. Поряд з невеликим простором для зберігання ви часто стикаєтеся зі складним завданням, як організувати меблі в квартирі, куди краще поставити стіл, шафу або комод. На щастя, ми можемо підказати, як створити максимально функціональний простір в своїй квартирі.

 

1. Подивіться на кавовий столик з іншого боку

У невеликих приміщеннях важливо зробити кожну зону максимально багатофункціональної. З тих пір, як в маленькій міській квартирі немає традиційного залу для сніданку, подивіться на кавовий столик під іншим кутом. Наприклад, вибираючи невисокий стіл (60-70 см), діаметром близько 60 см у вас є поверхня, яка є хорошою для міні їдальні. Приставивши до нього невеликий прямий або кутовий диван, ви створите маленьку банкетну або столову зону.

 

2. Основи основ

Ось кілька коротких ідей для організації меблів в супер маленькій вітальні. Використовуйте настінні стелажі для вертикального зберігання. Заповніть простір великими секціями, щоб заповнити кімнату (це зробить її більш великою). Тримайте стіни світлими і яскравими. Використовуйте дзеркала, щоб створити ілюзію більшого простору. Спробуйте нейтральну і / або монохромну колірну палітру для ваших стін і великі предмети меблів. Не бійтеся багато дрібних деталей, які будуть видні (книги, картини ...) - це створює ефект масштабності, а відповідно, візуально розширює маленький простір. Використовуйте кошика для зберігання речей, відмінний спосіб заховати предмети маленьких і середніх розмірів: плед, рушники або дитячі іграшки.

 

3. Розділіть простір

Розділіть простір невеликими високими елементами меблів, наприклад, стелажами і підлоговими бра. Розмістити їх варто між диваном і ліжком (дивимося на фото). Що при цьому ми отримуємо: розділили простір на вітальню і спальню; стелаж - це можливість зберігання різних речей, як на самих полицях, так і на ньому (вазони, фоторамки). Високі підлогові бра, розташовані між диваном, також можуть виконувати функцію роздільник зон, створюючи своє затишне і світле простір, а також, візуально піднімаючи висоту стелі.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.