Каталог
ru
ua

5 порад при оформленні домашнього офісу

Офіс вдома - це вже давно не новина. З кожним роком відчувається збільшення потоку «міграції» людей з офісу додому. Робота в рідних стінах надає свою особливу атмосферу, але до організації такого робочого місця коштує підійти не менш серйозно, щоб створити саме те місце, де вам буде максимально комфортно.

Незалежно від того, який простір ви використовуєте для роботи вдома (домашній офіс, кабінет / гостьова кімната або куточок) - ці п'ять порад допоможуть створити продуктивний офісний простір. 

Світло. Навколишнє освітлення зробить простір затишним і привітним. Якщо стіл стоїть не біля вікна, і ви часто працюєте в нічний час доби - тоді без направляючого настільного освітлення не обійтися. Можна використовувати настільні лампи, як основне джерело світла; бра і торшери - додаткові. Любителі особливої ​​атмосфери можуть поставити біля столу або на журнальному столику (підвіконні) свічки або світильники, що імітують горіння свічки. Але не використовуйте їх як основне світло - це може нашкодити вашому зору.

 

Колір. Яскраві кольори - це дійсно хороший спосіб тримати вас включеними, активними. Дослідження показують, що бірюза заспокоює, червоний колір підвищує вашу впевненість, а зелений запускає ваш «творчий механізм».

 

"Підніміть" свій домашній офіс. Зберігання - одна з найважливіших речей, які слід враховувати при розробці вашої робочої області. Зокрема, якщо простір обмежений. Рішення, яке ви шукаєте, може бути, як горизонтальним, так і вертикальним.

 

Простір для натхнення. Зберігаючи ваш робочий простір чистим і «свіжим», додаючи елементи, які надихають вас, елементи, які можуть допомогти підвищити продуктивність. Є люди, які не зможуть опиратися красивому настінному друку. Це не повинні бути дорогі картини або дорогі експонати, це повинні бути ті зображення, які зможуть заманити своїми квітами і ілюстраціями.

 

Офісні домашні «джунглі». І, оскільки ніяка кімната не буде повноцінною без невеликої кількості зелені, не забудьте додати одну або дві рослини на свій стіл. Рослини пробуджують кімнату до життя. Додатковий бонус: дослідження показали, що рослини зменшують стрес і запобігають втомі.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.