Каталог
ru
ua

Крісло Гілмор FX

Крісло Гілмор FX - вдале поєднання інноваційних матеріалів, сучасних механізмів і ергономічної форми.

Чому варто купити. Одна з особливостей Гілмор FX - особливе поєднання оббивок спинки з нейлонової сітки і тканини Оригінальний каркас з гнутих металевої труби має правильну по ергономіці форму. Додатковим козирем даного крісла є подвійна посилена трубка спинки. Таким чином, виробник усунув «слабке» місце зламу спинки в конструкції, тим самим зробив крісло міцнішим.

 

Дизайн. Елегантна комбінація двох матеріалів - сітки і тканини - це основний елемент дизайну даної моделі, який робить крісло стильним і повітряним. У поєднанні зі шляхетним чорним кольором і хромованим деталями таке оформлення робить цю модель універсальної, що підходить до будь-якого інтер'єру.

Оббивка. В якості оббивки в даній моделі використана нейлонова сітка і тканина. Ці матеріали відмінно зарекомендували себе при інтенсивному використанні в офісі завдяки еластичності, високою повітропроникності, міцності і зносостійкості. Сітчаста спинка легко пропускає повітря, а значить сидіти в такому кріслі дуже комфортно, особливо в жарку погоду. Вставки з тканини в районі поперекового вигину і підголівника виконують не тільки декоративну, але і практичну функцію.

 

Механізми. У моделі Гілмор FX використовуються два механізми, за допомогою яких можна робити ті чи інші маніпуляції з кріслом. Перший, газомасленние амортизатор - за допомогою якого ви зможете підняти/опустити крісло на потрібну вам висоту.

Другий, механізм TILT - це один з найбільш популярних механізмів дозволяють гойдатися в кріслі. Його основні функціональні особливості:

  • Режим гойдання крісла
  • Фіксація в робочому положенні
  • Налаштування зусилля гойдання під вагу користувача

 

Підлокітники. У даній моделі стильні комбіновані підлокітники з чорного пластику і металевої труби. Поверхня пластика текстурований, завдяки чому руки не зісковзують в процесі роботи. Металева вставка гармонує з хромованою хрестовиною, створюючи єдиний неповторний ансамбль. Висота підлокітників в нижньому положенні сидіння крісла має висоту, яка дає можливість засунути крісло під робочий стіл для звільнення навколишнього простору.

 

Хрестовина. Хрестовина крісла Гілмор FX виготовлена ​​з блискучого металу. Така хрестовина може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечать крісла необхідну мобільність. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково.

Особливості. Висока ергономічна спинка з металевої труби має прогин в поперековій ділянці, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. У сидінні крісла використовується міцну основу з гнутоклеєної фанери, яке спільно з поролоновим наповненням формують зручну посадку. Каркас крісла з металевої труби кріпиться під сидінням в двох точках, що забезпечує додаткову міцність. У місці вигину труба каркаса додатково армована, що збільшує її міцність Крісло в міру жорстке, а значить, буде берегти вашу спину від втоми, і збереже правильну поставу.

Крісло Гілмор FX - це підходящий варіант офісного крісла для тих, хто любить практичний сучасний мінімалізм і відмінну якість. Таке крісло відмінно впишеться в інтер'єр за типом "open space", адже воно, незважаючи на свої габарити, виглядає дуже легко і повітряно.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.