Каталог
ru
ua

Крісло Кап FX

Крісло Кап FX - нова модель з лінійки крісел Кап, крісел класу Slim (ультратонкі крісла).

 

Головна відмінність крісла Кап FX від Крісла Кап - дуже м'яке сидіння, завдяки якому посадка стала ще комфортніше.

Дизайн залишається колишнім. Тонкі рівні горизонтальні лінії, які виконані не ниткою, а фабричним пресуванням знайшли собі місце, як на спинці крісла, так і на сидінні.

Для завершення повноцінного вигляду моделі прошивка крісла Кап FX виконана ниткою в тон основної оббивці.

 

Як бачимо, загальна картинка крісла виглядає досить привабливо. Тепер про важливіше, що цікавить особисто і мене при покупці того або іншого товару - надійність.

Каркас. Ця частина крісла виготовлена ​​з металевої труби, бічні верхні частини якої з'єднані між собою теж металевої декоративної планкою. Вся конструкція спинки кріпиться до сидіння за допомогою труб, які також забезпечують жорсткість конструкції.

Підлокітники зроблені з того ж міцного металу, які кріпляться до основної рами збоку болтовими з'єднаннями. Для більшої зручності підлокітники оснащені чохлами з чорного пластику, які вбережуть ваші руки від контакту з холодним металом.

 

Оббивка. Матеріалом оббивки Крісла Кап FX є екошкіра. Не поспішайте думати, що це жалюгідна копія всім звичного шкірозамінника. Зараз на ринку сучасних матеріалів спостерігається позитивна тенденція для споживачів. Екошкіра настільки стала якісною, що навіть непоганий знавець оббивок не може її відрізнити від шкіри.

Якщо говорити про її склад, то вона виготовляється на бавовняної основі, досить міцна, повітропроникна, еластична і приємна на дотик. А спеціальне вініліс покриття забезпечує довговічність і можливість проводити вологе і сухе прибирання при цьому, не втрачаючи свій колишній вигляд. 

Механізм. У моделі Кап FX використовуються два механізми, за допомогою яких можна робити ті чи інші маніпуляції з кріслом. Перший, газомасляний амортизатор - за допомогою якого ви зможете підняти/опустити крісло на потрібну вам висоту.

Другий, механізм TILT - це один з найбільш популярних механізмів дозволяє гойдатися в кріслі. Його основні функціональні особливості:

  • Режим гойдання крісла
  • Фіксація в робочому положенні
  • Налаштування зусилля гойдання під вагу користувача

 

Хрестовина. Цей елемент крісла так само, як і каркас, виготовлений з металу - забезпечує більш високе вагове навантаження на крісло, а точніше до 120 кг.

Коліщака. Маленькі, але далеко не останні за важливістю елементи крісла, адже на їх тендітних «плечах» тримається все крісло. Тут вже у вас з'являється можливість вибору виду і типу ролика - від пластикових, прогумованих і до хромованих. По міцності вони всі однакові. Широта вибору представлена ​​через те, щоб ви могли вибрати конкретні ролики під конкретне покриття для підлоги.

Зібралася така пристойна «купка» переконливих причин, чому ця модель крісла має право на існування на українському ринку офісних і домашніх крісел.

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.