Каталог
ru
ua

Крісло керівника - руйнуємо міфи

Найважливішими елементами робочого місця керівника є письмовий стіл і крісло. І саме в кріслі він проводить більшу частину свого часу. Тому воно повинно бути зручним, якісним і статусним. Але більшість людей уявляють собі «директорське» крісло величезним, масивним, темного кольору, шкіряним і, звичайно ж, дорогим. Однак нові технології, сучасні тенденції, величезний асортимент вже давно внесли свої корективи в крісла для шефа. АКЛАС підготував 5 стереотипів в підборі таких меблів і, звичайно ж, пропонує Вам не менше привабливі варіанти.

 

Міф №1 Крісло для керівника має бути в натуральній шкірі
Вважається, що тільки шкіра володіє високим статусом і лише їй місце на статусному кріслі. Але солідні меблі з оббивкою з натуральної шкіри з кожним роком втрачає свої лідерські позиції. Величезною популярністю зараз користуються екошкіра і замінники шкіри. Вони мають різноманітну структуру, можуть повністю імітувати натуральний матеріал, відрізняються насиченими кольорами і глянцевою поверхнею. Як і будь-яка сировина, екошкіра складається з підкатегорій, різних по довговічності, зносостійкості і іншим параметрам. Найбільш якісний матеріал практично не поступається шкірі, а по деяких властивостях навіть перевершує її. Він успішно використовується для оббивки офісних крісел і виглядає так само презентабельно як натуральний аналог. Крім того, еко-шкіра може бути більш практичною і доступною за ціною. Вона не вицвітає, не твердіє з часом, ізносоустойчива і легко чиститься.

 Крісло Каміль, має подушки з силіконовим наповненням

 

Є також варіанти презентабельних крісел з оббивкою з тканини, сітки або їх комбінуванні. Такі меблі також здатна підкреслити відмінний смак і високий статус свого власника. 

  

Крісло ЧЕЛЛІНІ, ультратонка модель з дизайнерської спинкою

 

Крісло АВАНГАРД має підвищену повітропроникність спинки

 

Міф №2 Крісло для керівника має бути чорного або коричневого кольору
Безумовно, чорний колір виглядає завжди багато і шикарно. Але сьогодні дизайнери рекомендують вибирати оббивку для крісла відповідно до стилю кабінету. Модель повинна гармонійно вписуватися в існуючий інтер'єр і поєднуватися з іншими предметами меблів. Так, з офісними меблями в класичному стилі дуже елегантно і по-сучасному виглядають вироби з бежевою, кремовою або світло-сірою оббивкою, а також кольору слонової кістки. Не менш оригінальні глибокий зелений або сірий. Яскраві синій, червоний, жовтий більше підійдуть для стилю хай-тек, керівників в сфері ІТ-технологій та дизайнерів.

 

 

Крісла ВАЛЕНСІЯ має потрійну подушку на сидінні і спинці з силіконовим наповненням

 

 

 

Крісло ВАЛЕНСІЯ СОФТ має потрійну подушку на сидінні і спинці з силіконовим наповненням

 

Міф №3 Крісло для керівника має бути великим і дорогим
Часто «директорське» крісло асоціюється з чимось величезним, громіздким, позиціонуючим себе як дороге і надійне. Але, на жаль, такі вироби не завжди зручні і функціональні. Підходять вони тільки для просторих приміщень і такий же габаритної меблів. Тому великих офісних «старожилів» поступово витісняють полегшені і більш витончені вироби.

 

Крісло ЛАЦІО, спинка оброблена декоративними гудзиками

 

В силу моди на здоровий спосіб життя, сучасні босі все частіше вибирають не великі і красиві крісла, а ергономічні. Такі вироби можуть забезпечити правильну посадку, профілактику захворювань опорно-рухового апарату, зводити до мінімуму шкоду сидячого способу життя. Багато варіантів для керівників спочатку обладнають ортопедичною спинкою, яка знімає навантаження з хребта і ефектно виглядає. Тільки така спинка забезпечить відмінну підтримку попереку і шиї. При цьому хребет буде знаходитися в правильному положенні.

Крісло ФЛОРИДА має додаткові м'які подушки на сидінні і спинці

 

Крім анатомічної спинки важливі також додаткові механізми. Зокрема, механізм регулювання висоти крісла забезпечить максимально комфортну висоту посадки. Дуже зручно, коли регулюються нахил спинки і висота підлокітників. Сучасне крісло повинно мати стійку основу і легко обертатися, що дозволить Вам безперешкодно дотягуватися до будь-якої ділянки робочого столу.

Вага також варто враховувати під час вибору відповідної моделі. Він є важливим показником при виборі комфортної ширини сидіння. Тому перед тим, як купити крісло, постарайтеся приміряти його на себе, перевірте на комфортність і просто посидьте на ньому.

 

Крісло БРІСТОН має декоративну прошивку на спинці і незвичайні підлокітники

 

Міф №4 Крісло для керівника має бути з дерев'яними елементами
Дерево, безумовно, це статус і солідність. Але крісло в дереві, це не зовсім практично, адже дерев'яні частини крісла з часом затираються і дряпаються. При чому найбільше страждають підлокітники крісла, які труться об кришку столу і хрестовина. А ось хромовані крісла, на відміну від дерев'яних, зовсім не затираються і не дряпаються.

 

Крісло АРМІНГ має ромбоподібну прошивку на сидінні і спинці

 

Міф №5 Крісло для керівника має бути класичного стилю
Дизайн вироби краще підбирати відповідно до стилю офісу. Погодьтеся, класичне чорне шкіряне крісло буде не доречно виглядати в ультрасучасному офісі ІТ-компанії, виконаному в стилі Хай-Тек.

Незайвим буде звернути увагу і на ролики. Для кожного підлогового покриття вони повинні бути свої. Для ковроліну найкраще підійдуть тверді, а ось якщо в кабінеті лежить паркет або ламінат, вибирайте крісло з прогумованими роликами.

 

Крісло Тасіра поєднує елементи з хрому і білого пластику

 

І остання порада: не женіться за дорогими моделями. Вибирайте, виходячи з наявного бюджету та особистих уподобань. Адже в кожній ціновій категорії ви обов'язково знайдете для себе найбільш привабливий і комфортний варіант.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.