Каталог
ru
ua

Меблі для вулиці. З чого її виготовляють?

Для початку позначимо межі розуміння того, що ми відносимо до вуличних меблів. До таких меблів відносяться садові крісла і стільці, садові столи, шезлонги, крісла-качалки, плетені дивани, лавки, садові гойдалки, підвісні крісла.

З якими проблемами можна зіткнутися, коли подібні меблі розмістилися в вашому саду, дачі або просто на задньому дворі будинку? Звичайно ж, це все природні фактори: частий дощ, сильний вітер, підвищена вологість, занадто сухе повітря і сусідський кіт, якому потрібно саме у вас підгострити кігтики об нові садові меблі. Виходячи з цього, сьогодні наданий широкий вибір матеріалів для виготовлення садових або вуличних меблів.

Розглянемо матеріали, які використовують у виробництві вуличних меблів

Дерево. За замовчуванням найпривабливіший матеріал для подібних меблів. За рахунок особливої ​​обробки і застосування міцних сортів дерева (наприклад, евкаліпт і кедр) дерев'яні вуличні меблі прослужиать вам не один десяток років. При цьому зберігаючи свою привабливість і функціональність.

Завдяки м'яким подушкам садові меблі можна облаштувати максимально комфортно

 

Рекомендуємо звернути увагу не тільки на сам вид дерева, з якого зроблені меблі, але і на з'єднувальні елементи (кріплення). Дерево - благородний матеріал, і буде дуже прикро, якщо всю конструкцію зіпсують клеєм, до того ж він не такий стійкий до природного впливу. Якщо будете робити меблі на замовлення або шукати по магазинах дізнавайтеся і обговорюйте можливість установки металевих кріплень.

Пластик. Самий практичний і доступний матеріал для садових меблів. Широкий вибір кольорів, форм і стилю. Перевагами є: стійкість до впливу дощу, простота в догляді, легка вага. Єдине, що потрібно намагатися берегти від прямих сонячних променів і від сильного вітру. Після використання варто ховати меблі, як стільці, так і столи, до того ж останні, в основному, можуть складатися, а значить багато місця не займуть.

Прекрасна можливість прикрасити ваш сад або задній двір стільцями всіма кольорами веселки

 

Ротанг/лоза. Меблі з такого матеріалу відрізняється своєю елегантністю. Прути для плетіння таких меблів виготовлені з ротанга, верби, бамбука, очерету - це ті, що найчастіше зустрічаються сьогодні в магазинах.

Більш натуральні матеріали, такі як верба, очерет і бамбук краще вибирати в тих ситуаціях, коли ви точно знаєте, що дані меблі будуть стояти під накриттям, в такому місці, де мінімально вологи і де краплі дощу не зможуть до неї дістатися. Ну або у вас буде можливість ховати її або накривати захисними плівками. Адже наслідки - меблі розмокає, а потім і руйнується її цілісність.

Фантазіям дизайнерів немає меж. Очерет

 

Завдяки сучасним синтетичних матеріалам є можливість виробляти плетені меблі різного розміру, форми і кольору. Ці штучні волокна більш стійкі до погодних змін і впливу Сонця.

Металевий каркас обтягнутий ротангом. Ну чим не міні-будиночок?

 

Коване залізо. Дуже надійний матеріал, який дозволяє створювати меблі в різних стилях і кольорах. Моделі з заліза відрізняються своєю великою вагою. Це ідеально підходить для місцевості, де часто дме сильний вітер. Завдяки правильному догляду, меблі для саду з кованого заліза прослужать багато років.

Яскраві і барвисті подушечки зможуть пом'якшити серйозний образ кованих стільців

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.