Каталог
ru
ua

Модульні меблі на всі випадки життя

Кожен будинок - особливий, адже всі люди різні, тому не завжди виходить розмістити потрібні меблі в певній кімнаті так, як хотілося б. Модульні меблі - відмінний спосіб налаштувати гарнітур відповідно до ваших потреб. Варто подумати заздалегідь про те, що вам потрібно, де і як ви хочете розставити шафи, крісла або полиці.

 

Модульні меблі дозволяють використовувати ті функції, яких немає в монолітних моделях. Ви можете обійти кути або розставити частини навіть по різних кімнатах. Це дозволить максимально ефективно використовувати житловий простір, будучи рішенням багатьох проблем в інтер'єрі. Серед переваг таких меблів можна виділити кілька: гнучкість використання, доступна ціна, легкість і портативність, можливість змінити деталі, швидка збірка.

 

Де застосовують модульну систему:

- офісна. У цьому розділі можна вибрати столи, крісла та дивани в кабінет керівника, персоналу, ресепшн (прийомні), конференц-зали. Крім того, Ви можете купити окремі елементи на додаток до вже готового інтер'єру;

 

- для кухні. До складу кухонного гарнітура входять витяжки, мийки, модулі-карго, варильні поверхні і вбудовані духовки. Кольорове рішення - на Ваш вибір;

 

- для вітальні. Наш магазин пропонує класичні, сучасні та дизайнерські

- модульні стінки. Вам не потрібно ставити весь гарнітур разом, адже кожна частина є самостійним предметом меблів;

 

- для спальні. Меблі для спальні - це не тільки велике зручне ліжко. Це ще і містка шафа, приліжкові тумбочки, комод, туалетний столик і т.п. І, звичайно ж, хочеться, щоб всі ці меблі була виконана в одному стилі.

- для домашнього кабінету. Під домашнім кабінетом ми маємо на увазі не тільки кімнату, скільки повноцінне робоче місце, яке можна обладнати, наприклад, у вітальні. Хороший комп'ютерний стіл, зручне крісло і тумба або стелаж - ось все, що для цього потрібно.

- для дітей. Як правило, відповідь у всіх батьків однаковий: меблі, призначені для дітей, повинні бути безпечними, і, бажано, недорогими. Самі ж діти, очікувано, звертають увагу на яскравий, барвистий дизайн, а все інше їх мало цікавить. Дитина росте і ростуть його потреби в конкретній меблів. Тому, модульні меблі як ніколи до речі.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.