Каталог
ru
ua

Навіщо потрібні килимки під крісла?

Цей маленький екскурс в світ захисних килимків під офісні та домашні крісла буде корисним для тих, хто, по-перше, і не знав про існування їх, по-друге, для тих, хто ще думає купувати собі їх чи ні.

Пропоную розібратися в цьому питанні, чи потрібні такі килимки чи ні, завдяки прикладам тих, хто вже встиг відчути на собі різницю до і після появи в їхньому житті таких килимків.

Що чекає підлогове покриття, коли не використовувати захисний килимок під крісло?

Постраждалий:

 

Підозрюваний:

 

Чому так трапляється? Невже проблема в тому, що погані або неякісні коліщата?

Ні, проблема не в коліщатах, не в тому, з якого матеріалу вони зроблені (можуть бути пластикові і прогумовані), а в тому, що з часом між коліщатами і покриттям підлоги з'являються якісь дрібні частинки, які при взаємодії коліщат з підлогою залишають після себе подряпини, потертості.

 

Та й саме фізичне поняття - тертя з часом дає про себе знати.

Отже, наслідки та причини ми з'ясували. Тепер давайте визначимося, в яких випадках покупка захисного килимка буде дуже навіть до місця, не рахуючи того, що в основному їх беруть офіси.

 

Це також відмінний спосіб врятувати покриття підлоги від навали підборів:

 

Захисні килимки для будинку. Стежити за якістю свого житла - це цілком природна риса всіх господарських людей. Мало приємного в тому, що підлога вкрита якимись слідами або дірками.

Кілька можливих варіантів використання цих килимків вдома.

Під ігровий стіл дитини. Дітки рухливі і іноді рухливі разом зі столиками і стільчиками

 

Під мольберт:

 

У приміщення для проведення відео-конференцій або відео-зустрічей. Так ви позбудетеся не тільки від можливих пошкоджень підлоги, але і позбавити ваших слухачів від зайвих звуків під час пересування в кріслі.

 

Це були найпоширеніші варіанти, як можна використовувати килимки і тим самим відповіли на питання, чи потрібні захисні покриття під крісла. Якщо ви знайдете ще варіанти їх застосування, будемо раді, якщо ви поділитеся таким досвідом з нами.

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.