Каталог
ru
ua

Сама універсальна палітра кольорів в інтер'єрі

На прикладі інтер'єру однієї кімнати розглянемо можливе поєднання універсальної чорно-білої палітри з іншими кольорами меблів і аксесуарів.

Ця стаття буде цікава тим, хто просто жити не може без чорно-білого кольору в своєму будинку. Іншими словами, якщо ви той, хто згодом втомлюється від виду кімнати, але ніяк не бажаєте відмовлятися від чорного і білого кольору, тоді зверніть увагу на деякі моменти в цій статті, і ви зможете більш оригінально змішати ці два «фатальних» кольори.

Це кімната з дизайнерськими ідеями, які працюють з будь-яким стилем

 

Чорне і біле вибудовує сильну візуальну базу для кімнати:

1. Килим. Енергійний, геометричний чорно-білий килим закріплює кімнату і створює "сцену" для сміливої ​​чорно-білої кольорової палітри, акцентованою яскравими елементами.

2. Напівжорсткий диван в яскравій формі, що поєднується з зручним чорним бічним кріслом, зміцнює напрямок дизайну.

3. Чорні аксесуари в різних візуальних просторах - сучасна чорна лампа і абажур зліва і маленький чорний стіл праворуч - підкреслюють драму.

4. Чорні рамки на нейтральному мистецтві - це графічний вибір.

5. Фінальна (блискуча) вишенька на вершині нашого торта являє собою масив чорно-білих візерункових / графічних подушок. Вибираючи подушки з уже існуючими в інтер'єрі геометричними принтами і образами ви тим самим робите образ завершеним і більш енергійним.

6. В іншій частині кімнати можна уявити або білий (журнальний столик), або дерево, або метал (як другий стілець зліва) - цими елементами і матеріалами ви тільки доповніть картину обраного дизайну.

Іншими словами, це прекрасна кімната навіть до додавання будь-якого іншого кольору. АЛЕ, додавши ще кілька барвистих аксесуарів (в даному випадку жовті акценти), в кімнаті створюється ще один цікавий прошарок. Це приклад того, як легко ви можете змінити стиль кімнати, змінивши колір ваших акцентів!

Подивіться, як більш теплі кольори впливають на загальну концепцію простору

 

Використовуйте стиль цієї красивої вітальні в якості натхнення перед тим, як створити свій власний сміливий чорно-білий дизайн. Пам'ятайте: з сильною чорно-білої базою ви зможете легко змінити кілька яскравих акцентів і зробити сильний вплив на зовнішній вигляд кімнати - незалежно від того, як часто ви міняєте свою дизайнерську думку).

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.