Каталог
ru
ua

Синій в інтер'єрі

Ми любимо сині інтер'єри. У каталогах і на фотографіях в журналах ми часто бачимо стіни з темного військово-морського флоту і блідих малинівок, але синій колір - це не той колір, який ми часто бачимо в реальних будинках. Не так легко працювати з коричневим або бежевим, але синій може бути по-справжньому вражаючим, коли він виділяється кольором металік, хрустким білим або навіть глибоким красним.Сіній за своєю природою прохолодний колір, і він добре поєднується практично з усіма іншими прохолодними тонами: сірий, фіолетовий, навіть чорний. Використання таких поєднань кольорів додасть вашій кімнаті відчуття стабільності і спокою. Для більш високої контрастності і більш сміливого погляду використовуйте теплий акцентний колір, наприклад, червоний або жовтий.

Блюз дорогоцінного каміння та натуральні тони

Глибокі тони в цьому кріслі акцентовані подушкою, яка б показала насичені фіолетові та інші землисті відтінки. 

 

Синій-Жовтий-Сірий
Нейтральні стіни - ідеальний тон для цього яскраво-синього столу і жовтих стільців. Інша частина кімнати залишається простою, щоб цей яскравий "балет" дійсно сяяв.

 

Синій, коричневий і сірий
Темно-синій на цьому узголів'я підкреслюється мінімалістичною, нейтральною постільною білизною і парою коричневими, сірими і чорними штрихами.

 

Синій і рожевий

М'який рожевий колір все частіше став зустрічатися не тільки в одязі, але і в інтер'єрах. У тандемі з синіми елементами цей ніжний рожевий плед не втратив себе.

 

Синій і золотистий

Нагадує нічне небо, ця колірова комбінація додає мрійливого відчуття.

 

Синій і яскравий рожевий

Яскраво-рожевий колір дійсно з'являється, коли він поєднується з іншими яскравими кольорами, особливо з насиченим синім. Комбо просто кричить "літо!".

 

Легкий синій-Зелений-Червоний

Більш м'який синій може відчуватися майже нейтральним в поєднанні з дерев'яними акцентами, мереживним покривалом і дрібними барвистими подушками.

 

Синій і жовтий

Темні темно-сині стіни дозволяють цим жовтим кольорами дійсно з'явитися, і колірна комбінація буде працювати так само добре по всьому будинку.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.