Каталог
ru
ua

Стільці для саду

Сьогодні люди, які маю дачу, або як це вже прийнято називати - заміський будинок, більш педантично стали підходити до питання облаштування такого місця. Як було раніше. На дачу звозили все, що не потрібно було вдома. Старі столи-тумби та стільці - це все виглядало, як свого роду склад непотрібних речей. Але зараз, в силу доступності різних видів меблів, власники дачних ділянок стали частіше замовляти вже готові варіанти комплектів столів і стільців.

Зупинимося на стільцях. Які бувають стільці, і як їх будемо застосовувати в побуті?

Позитивним моментом буде невелика вага виробу. Так ви зможете в будь-який момент пересунути стільці, скласти подалі в комору або гараж. До таких видів відносяться пластикові. Їх часто і беруть на дачу.

 

Ще однією перевагою пластикових стільців є стійкість до зовнішніх чинників. Стільці для дачі постійно піддаються перепадів температур, впливу вологи і сонячних променів. Тому саме пластикові дачні стільці відносяться до категорії тих, які і заощадять ваш бюджет, і будуть максимально практичні. 

 

Пластикові стільці - це не єдиний вид дачних меблів. Ще є широкий вибір серед стільців з лози і ротанга. Вони також мобільні, зручні і стійкі до впливу різних чинників, а найголовніше - вони дуже легкі. Якщо дивитися по бюджетній лінії, то такі стільці дорожчі. Але вони будуть більш естетично виглядати у вашій новій альтанці або на вашій терасі.

Окремо варто відзначити розкладні стільці «ножиці». Маючи парочку таких стільців ви вирішуєте питання компактності і зручність зберігання. До того ж вони дуже доступні за ціною. Можуть служити додатковим «рятувальним» варіантом, коли фактична кількість гостей перевищить запланований.

 

Навіть для самих маленьких можна купити стілець дитячий, а також маленькі кольорові табурети. Табурети можна використовувати і не за прямим призначенням - варто їх перевернути догори дном - і це чудова коробка, в яку, після ігор, діти можуть зібрати всі свої іграшки :)

Стілець пікнік. Ще один представник бюджетної лінії садових стільців, але не менш практичний, ніж всі попередні. Цей стілецьмає металеву складну раму на полозах. Що в свою чергу дозволяє їх складати при необхідності і ховати в комору, економлячи при цьому простір. Ця вся конструкція стільця обтягнута тканиною, яку ви з легкістю зможете почистити в будь-який момент або зовсім його замінити на більш новий і барвистий.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.