Каталог
ru
ua

Венеціанський терраццо

Наші будинки є відображенням нас самих. Тут ми їмо, спимо, відпочиваємо, купаємося і навіть працюємо. Так чи не повинні ми дати нашого місця ніжну, люблячу турботу, яку він заслуговує в новому році?
Звичайно, один з найстильніших способів прикрасити свій простір - прийняти деякі з найбільш гарячих тенденцій в світі дизайну.

 

Найбільша тенденція дизайну інтер'єру в 2019 році - це терраццо (Терраццо або Венеціанський терраццо (італ. Terrazzo alla veneziana) - різновид безшовної мозаїчної підлоги. Створюється виключно з натуральних матеріалів, таких як вапно і її похідних (цемент) з додаванням каменів, мармуру, скла та інших матеріалів дрібних, середніх і великих фракцій).

 

Сьогодні можна побачити, як мозаїка з терраццо використовується на стінах, стелях і підлогах. Це тенденція з минулого, яка повертається із сучасною родзинкою. Але час приводить нас ще далі, і сьогодні ми можемо зустріти вже шпалери в стилі Терраццо.

 

Терраццо - це не тільки підлога і стіни, але і журнальні та обідні столики. 

 

Заволодіти таким елементом меблів в стилі Терраццо не так і складно. Для цього не потрібно направлятися в дизайнерський магазин і викладати пристойну суму грошей. Досить зібрати (або придбати) залишки мармуру і розбити їх молотком. Потім залити круглу або овальну форму білим цементом і розмістити в ньому ці частинки мармуру. Розміщуємо рівномірно, дотримуючись колірні пропорції, без перекосу на одну сторону.

 

Яскравий приклад комбінованої плитки для підлоги можемо побачити на фото внизу. Не бійтеся експериментувати в комбінаціях. Головне в такому випадку стежити за кольоровою гамою.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.