Каталог
ua
ru

Всі модні кольори в інтер'єрі осінь-зима 2018/2019

Інститут Pantone - головний світовий гід по модним колірним тенденціям. Розглянемо найпопулярніші колірні рішення в дизайні осінь-зима 2018-2019, які варто врахувати при оформленні просторів.

Червона груша (Red Pear)

Розкішний, глибокий і насичений колір, який нагадує стиглу, соковиту грушу, стане «ароматом» осені і зими. Прекрасно виглядає як в монохромному образі, так і в комбінації з базовими тонами класичної палетки.

 

Доблесний мак (Valliant Poppy)

Один з яскравих відтінків червоного, сміливо заявляє про себе. Нестриманий і експресивний, вабить своїм Теплов в холодну зиму. Ви готові прийняти його цієї зими?

 

Туманний синій (Nebulas Blue)

Тихий, спокійний і задумливий відтінок вечірніх сутінків. Він дарує спокій, схиляє до роздумів, але не є безликим. Цей відтінок, я відміну він попередніх, які не борітся з холодами, а вітає їх.

 

Цейлонський жовтий (Ceylon Yellow)

Цілком вписуючись в традиційну осінню гаму, цей приємний жовтий відтінок вносить в модну палітру аромат екзотичних спецій та індійських прянощів, на кшталт куркуми.

 

Оливка в Мартіні (Martini Olive)

Один з квітів наступного сезону за версією Pantone. Представляючи собою гармонійне співдружність жовтого, сірого і зеленого, оливковий колір в інтер'єрі уособлює стабільність, спокій і спокій.

 

Помаранчевий апельсин (Russet Orange)

Це перехід осені на зиму, також нагадує осінній ліс, укритий килимом з упалих листя. Колір килима з листя осіннього лісу символізує тепло і приземленість.

 

Ультрафіолет (Ultra Violet)

Колір впевнено переміг в модному рейтингу минулого сезону і перейшов з теплого в осінньо-зимовий сезон 2018-2019. Поетому додати про цей колір щось нове, досить складно. Випромінюючи своє багате сяйво, чудово висвітлює світ моди і вабить дизайнерів інтер'єру на створите яскравих інтер'єрів.

 

М'який рожевий (Mellow Rose)

Повітряний і ніжний рожевий відтінок нагадує смак стиглої полуниці з

вершками. Незважаючи на його субтильность, він мудро відображає сміливість і незалежність.

 

Зелений кетсаль (Quetzal Green)

золотисто-зелена спинка - незвичайне забарвлення птиці Кетсаль, яка справляє незабутнє враження при своєму польоті. У далекому минулому, пір'я птаха були дорожче золота і дозволялося носити їх як прикрасу виключно вождям і жерцям.

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.