Каталог
ru
ua

Бюджетні варіанти оформлення вітальні

Полиці - універсальні поверхні, які зберігають ваш простір і демонструють ваш улюблений декор. Є дуже небагато інших способів дійсно поліпшити ваш простір за маленькі гроші. Ми зібрали кілька різних стелажів, полиць, а також інформацію про те, як самостійно їх виготовити.

Способи оформлення полиць

Полицю по периметру - відмінне місце для чого завгодно - від маленьких рослин до художніх робіт і декору. Зробити таку полицю можна з пиломатеріалів, наприклад з дошки сосни. Візьміть трохи масла або фарби, або зовсім залиште її в первозданному вигляді. Не забудьте кілька простих кронштейнів для кріплення.

 

"Літаючі" полиці - ще один відмінний спосіб як збільшити вертикальний простір, показати улюблені декоративні елементи або пам'ятні речі. Ці мінімалістичні полки є доступним варіантом і можуть бути знайдені в будь-якому магазині інтер'єру та декору. Кількість їх може бути яка завгодно. Розміщувати можна починаючи від підлоги і вище, або зовсім від середини стіни між стелею і підлогою. Зверніть увагу, що зараз актуальними є полиці товщиною від 4-5 см (приклад на фото).

 

Вбудовані модулі. Вбудовані книжкові шафи - приголомшливий фон для будь-якого простору. Все що вам потрібно з матеріалів це гіпсокартон (для створення короба), кілька полиць різних розмірів і фарба. Кількість і розміри секцій можна реалізувати яке завгодно. Виходить досить непогано. Дивіться на фото.

 

Настінна стелажна система. У будь-якому будівельному магазині для такого виду «полиць» ви зможете знайти всі необхідні матеріали. Це конструкція включає в себе не тільки полиці, а й відразу письмовий стіл.

 

Полиці бувають всіх форм і розмірів, але шестигранні полки особливо додають глибину і розмірність в кімнату і можуть стати своєрідним «центром» кімнати. Виглядають, як якесь мистецтво - з кольором і змістом можна фантазувати.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.