Каталог
ru
ua

Чому сітчасті крісла користуються популярністю?

Час йде і все змінюється. Те, що було вчора популярним або модним сьогодні вже може бути не таким актуальним. Все частіше спостерігається картина, як звичні масивні і «пафосні» крісла відходять на задній план, поступаючись місцем більш сучасним і «легким» по стилю моделям. Такими крісла є ультратонкі або сітчасті. Сьогодні познайомимося ближче саме з сітчастими.

Часто чую від клієнтів цілком правильні питання: «А наскільки міцна сітка?», «Чи не буде так, що через місяць сітка провисне?», «Наскільки якісна сітка?». З цими та інші питаннями разом спробуємо розібратися далі.

Отже, розглянемо основні 5 пунктів переваг і характеристик сітчастих крісел:

1. Відмінні вентиляційні якості. Це головна перевага сітчастого крісла в порівнянні з іншими моделями.

В якості основної оббивки спинки в кріслі використана нейлонова сітка, яка надає кріслу легкість і легкість, а в сидінні використана меблева сотова тканина. Обидва ці матеріалу "дихаючі" і еластичні, прекрасно відводять вологу в жарку погоду, що зараз дуже актуально.

2. Висока міцність. Багато хто вважає, що сітка менш надійний вид оббивки для крісла, ніж шкіра або екошкіра. Можливо раніше, ще на початку відродження меблевої промисловості, це було і так. Але сьогодні сітка і тканина, які використовуються в цих кріслах, досить міцні і відмінно тримають форму, а це просто незамінні якості для матеріалу офісного крісла, які має витримувати великі навантаження в повсякденній експлуатації.

В якості оббивки сидіння використана нейлонова сотова тканина завтовшки 4 мм, яка має додаткову підкладку, що збільшує її міцність і зносостійкість.

 

На що кріпиться сітка на спинці?

- частіше зустрічаються спинки на пластиковому каркасі. Пластик з хорошого міцного матеріалу, який добре себе проявляє при сильних навантаженнях

- металевий каркас спинки крісла. Вони міцніші, ніж спинки на пластиковому каркасі. Для цього застосовується якісний метал, що дозволяє витримати великі навантаження.

3. Стильний дизайн. Для офісу сітчасті вироби - це відмінний варіант, так як вони дозволяють створити строгий дизайн інтер'єру. Це найкраще рішення для облаштування стилю мінімалізм. Палітра кольорів досить багата, на будь-який смак. Наприклад, чорний колір зробить крісло більш суворим, а яскраві кольорові оббивки (світло-сірий, блакитний, жовтий і навіть рожевий) навпаки надають кріслу грайливі нотки і створюють позитивний настрій.

 

4. Простота догляду. Сітка дуже легко очищається і миється, при цьому залишити будь-які плями дуже важко. Це дозволяє підтримувати привабливий зовнішній вигляд меблів довгий час. Можна сказати, що крісла зносостійкі.

Порада: Але навіть якщо так сталося, що ранкова кава вирішила зіпсувати репутацію вашого сітчастого крісла і забруднила його, або улюблене печиво залишило після себе слід у вигляді дрібних крихт в сидінні крісла, тоді для прибирання вам знадобиться щітка, звичайне миючий засіб - для вологого прибирання , пилосос - для сухого прибирання.

5. Невисока ціна. І остання, важлива причина - це доступна ціна. У нашому магазині ціни на сітчасті крісла стартують від 1025 грн. Тому, заходите, приміряйте і вибирайте собі нове крісло на сітці за прийнятними цінами в наших виставкових залах.

Важлива перевага комп'ютерних крісел з сітки - висока зносостійкість і тривалий термін служби, адже ніхто не хоче кожні півроку (рік) купувати нове крісло.

Дізнатися більше про крісла ви можете в нашій статті "Як вибрати крісло?"

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.