Каталог
ru
ua

Елементи меблі, непідвладні часу

Ви не часто чуєте, як люди скаржаться на розкладний диван або дубовий журнальний столик. Це тому, що є деякі елементи меблів, які перевершують будь-який час, простір або навіть стиль. Ось декілька простих предметів меблів, які будуть жити роками.

Диван-ліжко

Якщо ваш стиль переплітається трохи з традиційним, то м'які, розкладний диван це те, що вам підійде. Але в наш час, такого виду дивани - це «рятівний круг» для власників не дуже великих квартир, житлових приміщень. Економія простору завжди буде актуальна.

 

Круглий обідній стіл

Круглі обідні столи в стилі тюльпанів відмінно підходять для невеликих приміщень, тому що вони мають компактну базу і не мають кутів, тому їх легко переміщати. Навіть якщо ви купите такий стіл для своєї квартири або будинку, він завжди зможе знайти собі місце в будь-якому іншому новому місці.

 

Дерев'яний книжковий стелаж

Стелаж став повномасштабним явищем в інтер'єрах - це відмінний спосіб продемонструвати свою творчу особистість через вашу здатність поєднувати декоративні предмети, книги і мистецтво. Чим більше полиць, тим більше місця для показу ваших цікавих інтер'єрних аксесуарів.

 

Пуф

Якщо простір вам дозволяє розмістити в кімнаті м'який пуф - обов'язково використовуйте цю можливість. Пуф - може служити стільцем, якщо вам потрібно додаткове місце під час розважальних занять, і це відмінне місце, де можна поставити піднос для напоїв і закусок.

 

Комод

Так, ви можете купити дорогий і «помпезний» комод, але, як показує практика, з часом він вам набридне. Комоди завжди були, є і будуть. Тут питання тільки в його зовнішньому вигляді. Темна обробка і прості висувні ящики з металевими ручками - це «класика» сучасного дизайну, яка знайде собі місце в будь-якому інтер'єрі.

 

Консольний стіл

Консолі приголомшливі. Вони зроблені для записів, але можуть використовуватися біля диванів, а також під телевізори або навіть як тимчасові столи. Вони більш універсальні, ніж ви думаєте. Дуже простий і лаконічний елемент в будинку - універсальний чорний предмет меблів ніколи не буде конкурувати або відволікати від інших обробок в просторі. 

 

Різьблене дерев'яне крісло

Цей вид меблів ми могли бачити ще в будинку наших дідусів і бабусь, і в батьківському домі - вони вічні.

Мають трохи старовинний вигляд, але в парі з правильним столом вони можуть виглядати досить сучасно. Крім того, через свій універсальний вид можуть використовуватися на кухні, у вітальні і навіть в іншій кімнаті.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.