Каталог
ua
ru

Поради по стилізації вашого дивана

Втомилися дивитися на свій диван кожен день? Спробуємо допомогти вам змінити ситуацію. Замість того, щоб просто розміщувати подушку в кожному кутку і називати її якимось днем ​​тижня, ознайомтеся з нашими улюбленими зображеннями для натхнення і покупками, які ви знайдете нижче.

Однотонний і з принтом

Для сучасного, чистого погляду спробуйте помістити контрастні подушки поруч один з одним на одній стороні дивана. Гра кольору забезпечує акценти.

 

Гра візерунків

Спробуйте об'єднати три подушки з різними геометричними лініями.

Відокремте їх один від одного простором (порозсипайте в різні боки дивана). Так ви отримаєте фокусування погляду на кожній подушці окремо. І дивіться, диван вже заграв зовсім по-іншому.

 

Купа подушок

Щоб домогтися мінімалістського погляду, виконаного в стилі Сканді, з'єднайте набір квадратних подушок в одному кутку дивана (переважно одну однотонну і одну візерункову) і одну меншу, але вже прямокутну подушку в центрі іншій частині вашого дивана.

 

Смугастий набір

Будемо експериментувати лініями. Їх не варто боятися, вони не зрадять ніякої строгості. До того ж ми будемо використовувати і горизонтальні і вертикальні лінії. І більше того, розмістимо їх в одному кутку дивана. І дивіться, що вийшло.

 

Види подушок, які можна використовувати в тих радах, про які ми писали раніше:

Смугаста подушка

 

Подушка Куба

Кожна з цих подушок ручної роботи має дизайн, заснований на традиційному одязі Конго. Вони створені з натурального забарвленого рафия, щоб додати автентичності, барвистих відтінків вашому дивану.

 

Стьобана подушка

 

"Приємна" подушка

Насолоджуйтеся текстурою, яку ця кремова подушка органічно додає до вашого дивану.

 

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.