Каталог
ru
ua

Як обрати стільці?

О'кей, Google: Що таке стілець? Стілець - меблі, призначені для сидіння однієї людини, зі спинкою і сидінням з підлокітниками або без них. Теорія зрозуміла, перейдемо до практики. Розглянемо всі сильні і слабкі сторони того чи іншого виду стільців.

Стільці можна з упевненістю назвати одними з найбільш універсальних предметів будь-якого інтер'єру, адже обійтися без них неможливо, та й не практично зовсім. Видозмінюючи свій зовнішній вигляд з плином часу, вони дозволяють відчувати комфорт як вдома, так і на роботі. Стрімкий розвиток технологій виробництва меблів дозволило втілити в реальність самі незвичайні моделі стільців, які вже по праву стають важливим дизайнерським елементом будь-якого простору, переставши бути лише необхідністю.

Сколько вкусов, столько и стульев. Стулья АКЛАС

Скільки смаків, стільки і стільців

 

Сьогодні на ринку представлена ​​величезна кількість стільців різноманітних форм, кольорів і призначень. Це дає кожному покупцеві широке право вибору, а також дозволяє підібрати меблі на свій смак. Щоб ваші пошуки відповідного зразка не затягнулися, ми із задоволенням розповімо про те, які бувають стільці, і позначимо важливі нюанси кожного їх виду.

 

Вид стільців
Такі фактори як призначення, місце розміщення і для кого або чого планується покупка стільців, будуть вирішальні при виборі тієї або іншої моделі.

Дані предмети меблів маю свою класифікацію за видами:

Розглянемо кожен вид стільців більш докладно.

 

Стільці для офісу

Облаштування приміщення - це одна з головних задач, яку хочуть вирішити ті, хто зібрався на пошуки офісних стільців. Сьогодні від того, наскільки ретельно буде продуманий дизайн, залежить майбутній успіх компанії. Тому керівники фірм з великою серйозністю підходять до цього завдання, наймаючи професіоналів в сфері дизайну інтер'єру, а дуже просунуті - і фахівця з «фен-шуй». І це далеко не жарт, адже комфортні умови сприяють більш продуктивній роботі співробітників, а клієнтів - до бажаної співпраці.

Залежно від того, куди і для кого планується покупка нових офісних стільців, будемо розбиратися, яка модель підходить найкраще.

 

Стільці для персоналу
Якщо ви шукайте офісні стільці для персоналу, тоді радимо звернути увагу на те, що вони повинні бути комфортними, так як співробітникам доведеться перебувати в них тривалий час. Ідеальний варіант, коли для кожного співробітника офісу стілець підбирають індивідуально, що і роблять солідні компанії. Якщо ж такої можливості немає, необхідно просто підібрати оптимальний варіант офісних стільців.

со временем стулья заменяют на офисные кресла. Стулья АКЛАС


Як показує практика, з часом стільці замінюють на офісні крісла - це більш практично і для співробітника, і для компанії.

 

 

На що звертаємо увагу

Люди сидять довго і повсюди, а надто на роботі. Сидячий спосіб життя просто змушує робити робоче місце максимально зручним. Тому приділяйте особливу увагу при покупці офісних стільців на такі фактори, як м'якість - це комфорт, комфорт - це високий рівень продуктивності. Працівників не будуть відволікати від робочого процесу такі фактори, як твердий і незручний стільчик, після якого затікає чи то спина, чи то «права» нога.

Наступним, чимало важливим фактором є наявність підлокітників. Кожен з нас знає, що якою б по тривалості не була робота, постійно тримати руки у робочому положенні дуже незручно. Буває таке, що навіть не вистачає місця на столі, щоб вільно спертися ліктями, а тут ще й стільчик без підлокітників. Так що для тих, хто довго сидить за робочим столом або за комп'ютером - практичніше підбирати стільці з підлокітниками.

Але це не означає, що потрібно викреслювати зі списку стільці без підлокітників. Їх дуже часто беруть для працівників банків, які займаються прийомом клієнтів, для працівників сфери обслуговування, складу, цеху або навіть в колл-центри, коли співробітник знаходиться постійно в русі на робочому місці.

Матеріал оббивки стільців для персоналу можна підібрати на будь-який смак і бюджет. Сьогодні на ринку представлено безліч варіантів оббивок (шкіра, екошкіра, тканина, сітка) з різними варіантами кольорів.

Якщо говорити про презентабельності, то шкіра і екошкіра ідеально підійду для компаній високого рангу, де не можна нехтувати вишуканому стилю. Штучний матеріал екошкіра за своїм зовнішнім виглядом не поступається шкірі вищої якості, і до того ж невибагливі в догляді. При цьому шкіра залишається шкірою - самий довговічний і благородний матеріал оббивки для будь-якого виду стільців.

Офисные стулья с сеткой. Стулья АКЛАС

Завдяки своїй еластичності сітка відмінно справляється з інтенсивним навантаженням і довго зберігає свої властивості і привабливий зовнішній вигляд

 

Якщо вибирати тканеві або сітчасті стільці для персоналу, то це найоптимальніший і практичний вид оббивки. Це актуально для працівників, у яких 8-годинний сидячий робочий день. Тканина - стійкий матеріал до викорисатання, його легко чистити, і навіть якщо ви захочете поміняти оббивку, то це вам обійдеться дешевше, ніж міняти той же стілець в шкіряній оббивці.

Форма сидіння і спинки. Рекомендуємо вибирати сидіння закругленою форми, тоді буде менше тиску в області стегон. Спинка стільця повинна повторювати всі анатомічні вигини людської спини, так можна буде уникнути навантаження в поперекової частини тіла.

Форма ніжок. Класичний вид, до якому практично всі звикли - 4 ніжки. Найпопулярніший вид ніжок, самий практичний і звичайний в побуті. Сьогодні ринок пропонує безліч моделей стільців з такою конструкцією, які можна штабелювати (складати один на одного) - що дозволяє економити простір при необхідності.

Самые популярные виды

Найпопулярніші види ніжок стільців

 

Коли місце в офісі дозволяє розгулятися - вибирають стільці на полозах. Це вигнута рама (може бути з хромованого або пофарбованого металу і дерева), стійка, як попередня форма, а також більш цікавий і легкий вид опор. При цьому є можливість трохи погойдатися, але не слід сильно захоплюватися, адже від перекидання ніхто не застрахований. Варто відзначити перевагу стільців на таких «ніжках» - їх можна складати один на одного, що дає можливість економити простір і звільняти місце в будь-який момент.

Також, можна зустріти комбіновану форму - 2 стандартні квадратні або циліндричні ніжки в передній частині стільця, і вигнута рама в задній частині. При такій формі ніжок стільці вже не можна засунути один в одного, зверніть на це увагу.

 

Стільці для відвідувачів

Стільці для відвідувачів - один з найважливіших елементів будь-якого офісного інтер'єру. Власники власного бізнесу готові викладати круглу суму на облаштування офісів. Для відвідувачів зручні стільці - комфорт, що і допомагає розташувати людини до співпраці.

Від того, наскільки комфортно клієнт відчуває себе під час бесіди, залежить перше враження про компанію і, власне, підсумок самих переговорів.

 

На що звертаємо увагу
Презентабельність. Це те, що в першу чергу впадає в очі. Тому постараєтеся підібрати офісні стільці таким чином, щоб вони ідеально підходили під інтер'єр приміщення.

Сьогодні це вже стало якимось мейнстрімом - облаштовувати офіси нестандартними і незвичайними стільцями, які не тільки будуть використовуватися за своїм прямим призначенням, але і будуть залучати своїм виглядом відвідувачів і потенційних клієнтів. Для таких «гурманів» стилю є величезна кількість привабливих стільців.

О-оригинальность. Такие стулья запомнятся надолго вашим клиентам велолюбителям. Стулья АКЛАС

О-оригінальність. Такі стільці запам'ятаються надовго вашим клієнтам велолюбителів

 

Зручність. Клієнт повинен відчувати максимальний комфорт прийшовши до вас. Так він зможе більш впевнено себе почувати, що піде вам тільки на користь. Адже ніхто не хоче прийти в офіс і присісти на дуже «зручний» крісло, у якого одна ніжка гуляє сама по собі, а спинка взагалі вже вся виснажена життям. Потрібно бути уважним до всіх подібних дрібниць, іноді краще заплатити більше і отримати більш якісний стілець, щоб не довелося червоніти перед клієнтами і відвідувачами.

Матеріал оббивки. Стільці в шкірі і екокожа благородних кольорів будуть виглядати більш презентабельно. Але не варто забувати про такі стильних матеріалах, як сітка, тканина, пластик і дерево.Такіе матеріали, як шкіра, екошкіра, тканина і сітка всім відомі, і не мають потреби в детальному описі. А ось дерево і пластик - це те, про що можемо поговорити.

Уже не зовсім нові, але досить популярні напрямки в дизайні інтер'єру - «лофт» і «скандинавський» - привертають все більше і більше людей. Ключовими елементами цих стилів є метал, бетон, пластик і дерево.

Как вам такие стулья для комнаты ожидания? Клиент либо сбежит, либо оценит ваш вкус. Стулья АКЛАС

Як вам такі стільці для кімнати очікування? Клієнт або втече, або оцінить ваш смак

 

Дизайнерські стільці з дерева, або незвичайні поєднання пластика з деревом або пластику з металом, або просто суцільнолиті пластикові (не такі, як виставляють в барах і кафе) - це ті моделі, які будуть привертати увагу всіх оточуючих.

Тип конструкції. Складні і штабельований стулья.В складних стільці елементи каркаса скріплюються між собою за допомогою гвинтів і гайок. Завдяки їм ви можете складати стільці за принципом ножиць, що допомагає заощадити простір. Часто їх купують в лекційні зали.

Вопрос компактности и удобство хранения. Складные стулья. Стулья АКЛАС

Питання компактності і зручність зберігання

 

Штабельовані називають стільці, які компактно встановлюються один поверх іншого. Їх можна зберігати в коморі.

Вопрос компактности и удобство хранения. Штабелируемые стулья. Стулья АКЛАС

 

Форма підстав. Сьогодні на меблевому ринку можна зустріти досить велику різновид «ніжок» стільців. Класика - 4 прямокутні або циліндричні ніжки, які прикріплені до нижньої частини сидіння стільця. Це найнадійніший і звичний для всіх вид ніжок. Більш сучасний вигляд - стільці на полозах (вигнута рама, яка може бути з хрому, металу або дерева). Часто можна побачити щось середнє між класичними чотирма ніжками і полозами.

 

Стільці конференц
Конференц стільці є своєрідною візиткою компанії. Варто відзначити, що наявність залу переговорів в деякій мірі відображає статус компанії. У свою чергу, зал з сучасними меблями та обладнанням зробить позитивне враження на ділових партнерів. Для таких випадків на меблевому ринку пропонується великий асортимент саме конференц-крісел. Учасник зустрічі, який буде сидіти в зручному кріслі, і не буде відчувати дискомфорту, зможе повністю зосередитися на роботі. 

Крім того, конференц-крісла повсюдно використовуються для обладнання інших офісних приміщень. У прийомних і залах очікування такі крісла можуть призначатися для відвідувачів. Найчастіше це представницькі моделі, багате оздоблення яких дозволить відвідувачам скласти позитивне враження про компанію.

 

На що звертаємо увагу
Конструкція. Такі меблі повинна мати міцну і обов'язково стійку конструкцію. Каркас може бути виконаний з натуральної деревини або хромованого або пофарбованого металу. Найчастіше конференц-стільці ставлять на полози - це вигнута рама з перерахованих вище матеріалів, які забезпечують достатню стійкість з можливістю легкого коливання.

Нерідко можна зустріти конференц-стільці на 4 ніжка, але в основному це моделі дорого класу, так як виготовлені з дерева. Зустрічаються моделі і на комбінованій формі ніжок - 2 стандартні квадратні або циліндричні ніжки в передній частині стільця, і вигнута рама в задній частині.

Существуют одни и те же модели стульев, но с разными модификациями. Стулья АКЛАС

Існують одні й ті ж моделі стільців, але з різними модифікаціями

 

Наявність підлокітників у цих стільців дають свої переваги. Підлокітники дозволяють користувачеві відчувати себе ще більш комфортно. Зазвичай підлокітники оббиті шкіряними накладками, колір яких ідентичний кольору сидіння і спинки.

Оббивка. Представницькі стільці для солідних компаній мають оббивку з натуральної шкіри. Також популярними оббивками виступають штучна шкіра, велюр і синтетичні тканини підвищеної комфортності. Самі практичні і популярні кольори - чорний, темно-коричневий і темно-сірий.

 

Стільці для семінарів і конференцій
Для ділових зустрічей, семінарів і конференцій відмінним рішенням виступають крісла з пюпітром. Невеликий столик дозволить покласти записну книжку, гаджет або ручку і з комфортом проводити записи. Такий додатковий елемент актуальний тільки в разі відсутності великого столу для переговорів, так і коли потрібно максимально ефективно використовувати простір для великої кількості слухачів.

Стулья для семинаров и конференций. Стулья АКЛАС

 

Стільці для залів очікування

Даний вид стільців найчастіше вибирають для актових залів, навчальних аудиторій, офісних і конференційних залів, в прийомні, в салони, на вокзали і навіть в аеропорти. Перше, на що звертають увагу перед покупкою цих стільців, або навіть можна сказати - лавок, це зовнішній вигляд.

У салони краси або прийомні варто вибрати стільці в м'якій оббивці, з комфортними підлокітниками, можливо навіть на дерев'яному каркасі для більш презентабельного вигляду.

Стулья для залов ожидания. Стулья АКЛАС

Для вокзалів і залів очікування є прекрасний варіант металевих лавок з м'якими вставками на сидінні і спинці. Це самий практичний матеріал, адже контактувати з такими стільчиками будуть безліч людей.

 

Стільці для дому
Всі деталі в інтер'єрі будинку мають своє важливе місце і виконують свою місію. Стільці не їсти винятком. Вибираючи стільці для будинку, ви підбираєте їх не тільки під дизайн приміщення, але і для доповнення до столу, вони повинні гармонійно поєднуватися і доповнювати один одного. І, звичайно ж, не забуваємо про комфорт, адже де, як не вдома кожен з нас його шукає.

Стулья под старинку всегда будут предавать особый

Стільці під старинку завжди будуть зраджувати особливий "рідний" затишок

 

Особливості підходу при виборі стільців для різних місць в будинку. Куди зазвичай шукають стільці? Перше - це кухня, приміщення, яке не може обійтися без цього елемента. Друге місце - це вітальня. Розберемося, куди які стільці підійдуть найкраще.

 

Стільці для кухні
Кухонні стільці використовуються більш часто, ніж стільці в інших кімнатах. Такі критерії, як довговічність і простота в догляді найкраще підходять при виборі даних елементів інтер'єру.

Добре, якщо такі моделі виконані з матеріалів, що легко піддаються миттю і чищенні. До них можна віднести стільці з пластику. Перше, що спадає на думку, що ці стільці схожі на ті, що ставлять в кафе і на літніх терасах біля кафетеріїв, але немає. Сьогодні різні виробники пропонують дуже якісний пластик. Є такі моделі стільців, які за вагою і за міцністю перевершують навіть дерев'яні моделі.

Дерев'яні стільці для кухні на сьогоднішній день користуються найбільшою популярністю. І це не дивно, адже вони стійкі, невибагливі в догляді, і дерево, само по собі, виглядає більш благородно і вишукано. Що стосується комфортності таких стільців. Це залежить від того, чи є якісь м'які елементи на спинці і сидінні. Ці елементи можуть бути представлені з тканинних подушечок, подушечок зі шкіри та екокожі. Можливий варіант, що ви оберете модель, яка буде зроблена з дерева, без подібних вставок. Але не всім зручно сидіти на твердій поверхні. Цю проблему можна вирішити покупкою спеціальних подушок, які прикріплюються до стільця. Так ви зможете оновити зовнішній вигляд кухонного інтер'єру, і при цьому робити це так часто, як тільки захочеться.

Отличный вариант для преображения мебели за небольшие деньги. Ремонт стульев. Стулья АКЛАС

Відмінний варіант для перетворення меблів за невеликі гроші

 

Барні стійки в домашніх кухнях - це вже не новинка. Це унікальна можливість зонувати приміщення, що дуже актуально для кухонь-студій. При цьому до стійки потрібно підібрати і барні стільці.

На що потрібно звернути увагу при виборі барного стільця. Визначте, наскільки вам потрібні спинка і підлокітники. Якщо барні стільці будуть для коротких перекусів або сніданків, можете вибирати просту конструкцію. Але коли барний стілець і стійка замінюють обідній стіл, швидше за все вам потрібно більш комфортне місце для проведення часу. В такому випадку конструкція повинна припускати спинку обов'язково, а підлокітники - за бажанням.

Якщо говорити про матеріал каркаса, то ті Барнік, які сьогодні пропонує ринок, досить міцні і стійкі як на дерев'яній основі, так і на металевій. Дерев'яні стільці додадуть інтер'єру якийсь лофт стиль, який в Україні вже не перший рік популярний. Барнік на металевих каркасах виглядають більш легко і невимушено. Можливі варіанти, як в кольорі хром, так і з чорним напиленням. Що стосується оббивки, то барні стільці так само, як і кухонні, виготовляються в будь-яких кольорах і в будь-якій ціновій категорії. Варто відзначити, що стільці з м'якою оббивкою не так практичні, але зате дуже зручні. Особливо, якщо ви виберете Барнік без спинки, хоч м'якістю стільця візьмете своїх гостей.

Деревянные стулья придадут интерьеру некий лофт стиль. Стулья АКЛАС

Дерев'яні стільці додадуть інтер'єру якийсь лофт стиль

 

Дуже рідко, але іноді замовляють дерев'яні табурети на кухню. Чому це роблять? Перше - ви економите простір, адже табурети можна повністю засунути під стіл, і вони не будуть заважати в проході, або ж скласти їх в стопку і заховати в комірчину. Друге - як це не смішно звучить - на них зручно стає, якщо потрібно щось дістати з високих полиць або поміняти лампочку. Ну дійсно, не тягнути ж заради таких дрібниць сходи. Можливі варіанти табуретів із пластику, металу і дерева. Вибір залежить від того, який стіл, який інтер'єр і які бюджетні можливості. Але такий вид меблів найчастіше беруть на кухню не додому, а на дачу.

Табуреты возвращаются. Стулья АКЛАС

Табурети повертаються

 

Стільці для вітальні

Оскільки дане приміщення призначене для відпочинку і прийому гостей, важливим фактором при виборі відповідної моделі буде його зручність і поєднання з оформленням кімнати. І саме від цього ми зараз і буде відштовхуватися, вибираючи вам нові стільці в вітальню.

Найчастіше вітальні виконують в наступних чотирьох стилях: класика, модерн, бароко і хай-тек. Якщо вітальня виконана в класичному стилі, то потрібно віддати перевагу масивним і громіздким стільців. Вони повинні характеризуватися стриманими і спокійними тонами. Кімната в класичному стилі виглядає багато. Такий ефект можна створити при покупці гарнітура з червоного дерева.

Стулья для гостиной. Классический стиль. Стулья АКЛАС

Класичний стиль

 

Вітальня в стилі модерн. Меблі в такій кімнаті повинна бути функціональною. Основною вимогою, яка пред'являється до предметів інтер'єру, є натуральність матеріалів. Актуально скло, яке наповнює простір повітрям і світлом, і природні мотиви, якими може бути прикрашена оббивка стільців.

Стулья для гостиной. Стиль модерн. Стулья АКЛАС

В стилі модерн

 

Стиль бароко передбачає багатство всіх елементів інтер'єру. Стільці в вітальню потрібно вибирати так, щоб вони показували розмах і розкіш кожної деталі. Ці предмети інтер'єру зазвичай не передбачають наявність гострих кутів. Стільці округлої форми не нервують і не відволікають від багатства. Вигадлива форма спинки і ніжок підкреслюється парчевій оббивкою меблів.

Стулья для гостиной. Стиль барокко. Стулья АКЛАС

В стилі барокко

 

Стільці в вітальні в стилі хай-тек виглядають дуже оригінально. Як правило, основним матеріалом виступає метал. Для оформлення кімнати краще всього купити легкі і нескладні за конструкцією стільці: вони не зажадають багато місця і будуть відповідати загальній концепції. Колірна гамма стільців у вітальні в стилі хай-тек обмежується чорним, білим, металік і сріблястим.

Стулья для гостиной. В стиле hi-tech. Стулья АКЛАС

В стилі hi-tech

 

Що ще потрібно пам'ятати, вибираючи стільці в вітальню - не варто перевантажувати кімнату цими предметами. Навіть найдорожча і модна м'які меблі можуть зіпсувати оформляється простір.

Важливо, щоб стільці для вітальні були досить стійкі, особливо якщо вдома є діти. Для цього використовуйте стільці на 4-х ніжках на металевій основі або дерев'яні.

Що стосується оббивки - то, на відміну від кухонних стільців, краще будуть м'які види матеріалів - шкіра, екошкіра або тканину. Це і комфортно, і практично, особливо в разі випадкових забруднень.

 

Стільці для дачі

Сьогодні люди, які маю дачу, або як це вже прийнято називати - заміський будинок, більш педантично стали підходити до питання обстановці такого місця. Як було раніше. На дачу звозили все, що не потрібно було вдома. Старі столи-тумби та стільці - це все виглядало, як свого роду склад непотрібних речей. Але зараз, в силу різновиди та доступності різних видів меблів, власники дачних ділянок стали частіше замовляти вже готові варіанти комплектів столів і стільців.

Для тех, кто любит мастерить своими руками - стулья из поддонов. Стулья АКЛАС

Для тих, хто любить майструвати своїми руками - стільці з піддонів

 

Зупинимося на стільцях. Давайте позначимо, що ми хочемо отримати від таких видів стільців, і як нам цього домогтися. Позитивним моментом буде невелика вага виробу. Так ви зможете в будь-який момент пересунути стільці, скласти подалі в комору або гараж. До таких видів відносяться пластикові. Їх часто і беруть на дачу. Ще однією перевагою пластикових стільців є стійкість до зовнішніх чинників. Стільці для дачі постійно піддаються перепадів температур, впливу вологи і сонячних променів. Тому саме пластикові дачні стільці відносяться до категорії тих, які і заощадять ваш бюджет, і будуть максимально практичні.

Пластикові стільці - це не єдиний вид дачних меблів. Ще є широкий вибір серед стільців з лози і ротанга. Вони також мобільні, зручні і стійкі до впливу різних чинників, а найголовніше - вони дуже легкі. Якщо дивитися по бюджетній лінії, то такі стільці дорожчі. Але вони будуть більш естетично виглядати у вашій новій альтанці або на вашій терасі.

 

Дитячі стільці

Вибір дитячих стільчиків не менше делікатний процес. Це не тільки підбір яскравих принтів з цікавими зображеннями, а й підхід з точки зору корисності і нешкідливості.

Діткам потрібно забезпечити максимальний комфорт. Діти проводять багато часу сидячи за комп'ютером або уроками, тому стілець повинен захистити сидить від захворювань спини і хребта, а також бути зручним у використанні. Тому за рекомендаціями лікарів слід вибирати стільчики без підлокітників, щоб не спотворювати поставу. А для ігор - вже зручніше буде варіант з підлокітниками, щоб можна було вільно спертися на них і відпочити, і при цьому зняти напругу зі спини дитини.

Детские стулья. Необычные табуретки в виде разных животных порадуют детей. Стулья АКЛАС

Незвичайні табуретки у вигляді різних тварин порадують дітей

 

Існують і такі різновиди даного предмета, як стільчики для годування. Вони призначені для маленьких дітей, тому повинні бути абсолютно безпечними і оснащеними необхідним захистом від падіння. Крім того, такі вироби повинні передбачати можливість миття. А для дитячих ігор - дуже в тему бувають маленькі табуретки.

 

Стільці для бару

Тільки привабливі і якісні моделі барних стільців зможуть створити потрібну атмосферу. Важливо пам'ятати, що бар - це місце, куди людина приходить розслабитися після важкого дня, якщо ви зумієте допомогти йому в цьому, він обов'язково до вас повернеться.

Стулья для бара. Стулья АКЛАС

 

На що звертаємо увагу

  • міцність стільців. Відвідувачами можуть бути люди різного комплектності. Кращі варіанти - це стільці дерев'яні або з металевого каркаса.
  • стійкість. Найбільш стійкими є барні стільці на 4-ніжках. Важливо пам'ятати, що можна перекинутися з будь-якого стільця, якщо дуже сильно спиратися на задню спинку, при цьому переносячи центр маси тільки на задні ніжки. Не варто відкидати в сторону варіанти Барнік на металевому диску. Такі моделі підійдуть для барів в нічних клубах.
  • подножнік. Наявність підніжки в барних стільцях насправді обов'язково для комфортного розташування ніг.
  • спинка. Тут потрібно звернути увагу на тривалість перебування (сидіння) на барном стільці. Якщо Барнік будуть використовуватися для короткочасних маніпуляцій - тоді можна обійтися барним стільцем без спинки. Якщо ж для тривалого сидіння - краще Барнік зі спинкою, що створить максимум комфортності для клієнта, він зможе спертися, і розслаблено продовжувати свій відпочинок, а якщо ще при цьому будуть підлокітники - ви тільки виграєте.
  • оббивка. Барнік, як і звичайні стільці виготовляються в різній оббивці - шкіра, екошкіра, кожзам і тканина. Найчастіше стільці в такій оббивці можна побачити в кафе і клубах. Для барів або будинку зазвичай вибирають Барнік з дерева або лози.

Взявши до уваги всі ці моменти при виборі барних стільців, ви зможете залучити і затримати свого клієнта, створивши таку обстановку, при якій йому не захочеться покинути ваш бар.

 

Стільці для кафе, ресторану

Сьогодні, при відкритті будь-якого кафе чи ресторану, потрібно дуже ретельно підходити до вибору всіх елементів декору. Адже яким би смачним не було ваше меню, клієнту потрібно створити відповідні умови, при яких йому буде приємно пробувати вашу куховарство.

 

На що звертаємо увагу

Напрямок. Для піцерій і закусочних підійдуть стільці на металевих каркасах, можливо навіть з дерев'яними елементами на сидінні і спинці. Для кафетеріїв і просто критих кафе підійдуть стільці з м'якою оббивкою на металевому або дерев'яному каркасі. А ось для відкритих кафе і для літніх майданчиків потрібні меблі, яка буде стійка до дощів і злив, сильного вітру і навіть бурям, вона повинна бути міцною, довговічною, влагоустойчивой і стійкою до сонячного випромінювання. У таких випадках часто використовують плетені меблі (наприклад, з натурального або штучного ротанга), металеву - вона витончена, міцна і довговічна, або пластикову - недорога і легка.

Главное выбрать правильную концепцию заведения. «Современный туалет» (Modern Toilet), Тайвань. Стулья АКЛАС

Головне вибрати правильну концепцію закладу. «Сучасний туалет» (Modern Toilet), Тайвань

 

Практичність і функціональність. Щоб не витрачати бюджет організації даремно, не купувати стільці, які незабаром вийдуть з ладу, потрібно звернути увагу на вироби з красивим хромованим корпусом. Також є варіанти Штабельований стільців, склавши які в стопку, можна легко заховати і діставати по мірі необхідності.

Матеріал оббивки. У виборі матеріалів обмежень немає. Тут вам і шкіра, яку гідно оцінять ваші клієнти, тут екошкіра і кожзам - які практично нічим не поступаються натуральній оббивці, тут тканина - хоча вона досить непрактична для закладів подібного характеру, адже після стількох клієнтів стілець вже втратить свій зовнішній привабливий вигляд і доведеться з цим щось робити. Лідерами по практичності є дерев'яні та пластикові стільці - легко чистяться, відсоток «поломок» менший. Якщо ваше приміщення невеликих розмірів, якщо вам потрібно додати інтер'єру свіжість, легкість і прозорість - виберіть стілець «невидимку». Це прозорі пластикові стільці, які сьогодні зуміли завоювати велику популярність. І пам'ятайте: перше, що бачить клієнт - це дизайн і головна концепція закладу, а вже потім ваші страви.

 

Будь-яке використання матеріалу можливе тільки з дозволу адміністрації сайту і посилання на джерело.